Mai întâi, identificați problema. Dacă întâmpinați o presiune scăzută, aceasta este cel mai probabil cauzată de un blocaj în unitatea de preparare. Pentru a remedia această problemă, va trebui să demontați unitatea de preparare și să examinați componentele interne. Dacă observați orice blocaj vizibil, va trebui să înlocuiți sau să curățați tubulatura pentru a preveni scurgerile de apă.

Elementul de încălzire este o altă componentă majoră a unei cafetiere automate. Elementul de încălzire încălzește apa și produce abur care se deplasează în sus prin tubul central. Acest abur curge apoi prin cafea și absoarbe aromele cafelei măcinate.

Odată ce apa a revenit în camera principală, aburul se va condensa și va curge prin găurile de bază sub formă de cafea fierbinte.

Atât elementul de încălzire, cât și termostatul determină cât timp durează prepararea cafelei. Elementul de încălzire, întrerupătorul de pornire/oprire și elementul de încălzire sunt toate părți comune care trebuie verificate / reparate în cazul în care aburul nu se mai produce.

Un espressor bine întreținut poate fi utilizat mult timp. Pentru a evita reparațiile costisitoare, este esențial să întrețineți în mod regulat espressorul.

Espressoarele superautomate necesită curățare regulată. Ar trebui să curățați espressorul o dată sau de două ori pe lună.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *